Over ons

Waarden van de praktijk

alt The body is the instrument in which the Spirit Manifests and works. It is really the temple of the Spirit and requires care and development.
Drs. W.D. van der Vegt
alt Stay close to nature and its eternal laws will protect you.
Dr. M. Gerson

Lezingen

Door het geven van lezingen, seminars en workshops in Nederland en de Duitstalige gebieden van Europa, is het mogelijk om veel mensen tegelijkertijd te informeren over ‘gezondheid en leven’. De grote vraag is dan: hoe maak je jouw gezondheid zichtbaar? 

Om deze vraag goed te kunnen beantwoorden, is er in de eerste plaats kennis nodig van de basis en de natuurwetten van het leven. Daarnaast is het minstens zo belangrijk om te oefenen. Want door te oefenen kun je leren hoe en waarmee je deze kennis in de praktijk kunt brengen.

Hoe maak je jouw gezondheid zichtbaar?

De bezoeken aan Praktijk Van der Vegt -met de diverse meetonderzoeken- zijn met name bedoeld om de gezondheid van de patiënt in kaart te brengen. Daarnaast is het belangrijk om een werkdiagnose met een behandelplan op te stellen. Ook het bespreken van voedings- en leefstijladviezen is hierbij een wezenlijk onderdeel.

Vanuit de patiënten en/of hun omgeving is er regelmatig de vraag naar meer achtergrondinformatie. Door middel van de verschillende seminars willen we meer aandacht geven aan de gezonde voedings- en leefstijladviezen. Hiermee bieden we de huidige en nieuwe patiënten de gelegenheid om meer kennis en praktische vaardigheden omtrent gezonde leefstijl op te doen.

Meer informatie over onze seminars?
https://www.jouwgezondheidzichtbaar.nl/