Over ons

Waarden van de praktijk

alt Stay close to nature and its eternal laws will protect you.
Dr. M. Gerson
alt De natuur is altijd een bron van geneeskracht geweest.
Drs. W.D. van der Vegt

Drs. W.D. van der Vegt

Wilko van der Vegt werd geboren op 29 augustus 1964 in Ommen. In 1991 behaalde hij zijn artsendiploma aan de Universiteit Utrecht. Gelijktijdig studeerde hij Natuurgeneeskunde, orthomoleculaire geneeskunde en Gerson therapie (Certified Gerson Practitioner). Daarna heeft hij zich verder verdiept in Homeopathie, Heliopathie (waarvoor hij jarenlang seminars verzorgde in het Duitstalig gebied), Neuraal therapie en Bio-resonantie therapie. Daarna bestudeerde hij het Cell Symbiosis® concept Dr. Kremer en de Gonzalez enzymtherapie (metabolic typing).

Al sinds zijn studietijd (1989) voert hij een consultatieve praktijk als arts voor Natuurgeneeswijzen in Ommen. De behandeling van chronische ziekten, als ook preventieve onderzoeken, staan hier centraal. ‘Gezond leven’ en de ontwikkeling van een vernieuwend gezondheidsconcept, waarbij het onderwijzen en praktiseren van gezondheid door zelfkennis centraal staan, is van jongs af aan zijn grote passie geweest.

Praktijk van der Vegt

Telefonisch spreekuur met drs W.D. van der Vegt is mogelijk onder voorbehoud op de volgende dagen, namelijk: maandag en woensdag van 8:30 – 8:55 uur. 

Drs W.D. van der Vegt geeft regelmatig lezingen. De onderwerpen ‘gezondheid’ en ‘ziekte’ staan bij een groot publiek in de belangstelling. Deze belangstelling is vooral de laatste jaren sterk gegroeid. Drs W.D. van der Vegt slaat met zijn lezingen een brug tussen deze publiekinteresse en wetenschappelijk onderzoek. Voor het volgen van lezingen van Drs. W.D. van der Vegt, klikt u hier.

Voor andere vragen kunt u natuurlijk ook contact opnemen met onze praktijkassistentes via telefoonnummer +31 (0)5 29 45 50 22.