Over ons

Waarden van de praktijk

alt The body is the instrument in which the Spirit Manifests and works. It is really the temple of the Spirit and requires care and development.
Drs. W.D. van der Vegt
alt De natuur is altijd een bron van geneeskracht geweest.
Drs. W.D. van der Vegt

Veelgestelde vragen

1. Wat zijn de kosten van een consult?

Voor de tarieven van een consult of intake kunt u telefonisch contact opnemen met de praktijk. 

2. Worden de consulten/behandelingen vergoed door de zorgverzekeraar?

Indien u aanvullend verzekerd bent krijgt u een vergoeding voor alternatieve geneeskunde. Dit bedrag verschilt per verzekering. Wij raden u daarom aan om contact op te nemen met uw verzekering , voordat u een afspraak met ons maakt.

3. Kan ik de dokter spreken?

De dokter heeft telefonisch spreekuur op maandag-, dinsdag en donderdagavond van 17:30 - 18:00 uur. Mocht een telefonisch spreekuur onverhoopt niet doorgaan, dan hoort u de nieuwe datum op het antwoordapparaat.

4. Mijn medicatie is op, moet ik nieuwe bestellen?

Dit is afhankelijk van het moment waarop uw nieuwe afspraak gepland staat. Komt u binnen twee weken op consult? Dan hoeft u geen nieuwe medicatie te bestellen. De kans is namelijk groot dat u een nieuwe samenstelling van medicatie mee krijgt bij uw volgende consult.

5. Kunt u de medicatie naar mij opsturen?

Ja, dit is mogelijk. Echter zijn hier verzendkosten aan verbonden. 

6. Kan ik even langskomen voor een injectie?

Ja, dit is mogelijk. Echter dient u hiervoor een afspraak te maken. 

7. Is een meting bij de verpleegkundige noodzakelijk voordat ik naar de dokter ga?

Alleen aan de hand van nauwkeurige metingen kan worden bepaald welke gezondheidsverstoringen in het lichaam aanwezig zijn. Op basis hiervan kan de dokter een passend gezondheidsadvies en/of stappenplan opstellen. Wij raden u daarom aan om eerst een onderzoek bij de verpleegkundige in te plannen, voordat u een consult bij de dokter inplant.