Over ons

Waarden van de praktijk

alt De natuur is altijd een bron van geneeskracht geweest.
Drs. W.D. van der Vegt
alt Elke genezing is een zelfgenezing.
Drs. W.D. van der Vegt

Vergoedingen

Verzekeringen:

De factuur die u ontvangt kunt u indienen bij uw ziektekostenverzekeraar. Hoe uw verzekeraar met vergoedingen voor natuurgeneeskundige of alternatief geneeskundige consulten en behandelingen omgaat, is te vinden in uw polisvoorwaarden.

De praktijk heeft geen overeenkomst met verzekeraars, maar Dr. Van der Vegt is wel lid van de beroepsvereniging AVIG / ABNG-2000 (www.abng.nl). Veel ziektekostenverzekeraars stellen dit lidmaatschap als voorwaarde voor vergoeding van de consulten. Het BIG registratie nummer is 09032362701, de AGB code is 84021530 (Vektis registratie).

Belangrijk: Vraag vooraf hoe uw verzekeraar omgaat met vergoedingen en of de kosten voor bloedonderzoek via het laboratorium vergoed worden. Overige interessante informatie kunt u vinden op de site www.derechtenvandepatient.nl 

Betalingen:

Bij de receptie kunt u contant betalen of gebruikmaken van de pinautomaat. Bij uitzondering kunt u kiezen voor automatisch incasso. U dient hiervoor een machtiging af te geven. Bij incasso rekenen wij 1% extra i.v.m. de extra administratiekosten. Na de betaling of machtiging ontvangt u een factuur die u kunt indienen bij uw verzekeringsmaatschappij.

De nota voor bloedonderzoek ontvangt u van het laboratorium en is niet inbegrepen in de consulttarieven.

Heeft u een vraag? Klik hier.